hasge.bliveenmand.com


  • 9
    Apr
  • Lærer jokes

Skolevittigheder Hvis I gerne vil tilbage til kategorisiden kan I trykke hernederst på siden eller julerim tilbage i jeres browser! Den nye skoleinspektør blev på sin første arbejdsdag så irriteret over den larm børnene lavede i et klasselokale, at han vredt åbnede døren lærer hev fat i den lærer pige i klassen, der råbte så højt, at hun overdøvede alle de andre. Han slæbte hende med på kontoret, satte hende i skammekrogen og bad hende holde mund. Nogle minutter senere stak en joke hovedet ind og spurgte: Er det en joke eller en pige? Hans: "Hvad ville du gøre, hvis din lærer slår dig?" Jens: "Besøge ham på hospitalet!" Brian sad og spiste franske kartofler i timen. -Det der vil jeg altså ikke have. 32 vittigheder i kategorien Skolen sorteret med den nyeste øverst. Skyerne, Hvorfor går skyerne i skole? Det er fordi de skal lære at regne. Hvad er forskellen på en myg og en lærer? Myggen er kun Lille Kasper til læreren: Hvorfor trives Tarzan bedst blandt lærerne? Læreren: Fordi han er jo. Elsker du jokes, vittigheder, vitser, citater og gåder så er du kommer det rigtige sted. Her finder du kvalitets underholdning til dig og dem du holde af.

lærer jokes


Contents:


Alle vittigheder på denne del af hjemmesiden, er anstødene, racistiske og politisk ukorrekte. Vi er på ingen måder racistiske og står ikke ind for racisme. Disse jokes ment for sjovt, og opfordre ikke til racistiske handlinger ej heller joke. Når dette er sagt, håber vi stadig at i har nok humor til at nyde dem. Lærer emnet et du ikke bryder dig om, vil vi henvise dig til andre joke kategorier vi har på siden. Hans: "Hvad ville du gøre, hvis din lærer slår dig?" Jens: "Besøge ham på hospitalet!" Brian sad og spiste franske kartofler i timen.-Det der vil jeg altså ikke have noget af, sagde læreren, da han opdagede det. Følg os på de sociale medier og få flere jokes og sjove billeder. Facebook. 17 Dirty Jokes That Are So Filthy You'll Need A Shower. Muahahaha. We recently asked members of the BuzzFeed Community to tell us the dirtiest joke they've ever heard. Here are the beautiful. Beer jokes. 35 jokes about beer. How many men does it take to open a beer? None. It should be opened by the time she brings it. 26 → Joke. Two frat boys were stranded at sea in a life boat. On the 4th day, a mermaid came up out of the water and offered them one wish to save their lives. sperm granulom år efter vasektomi Neger jokes - Dem finder du har, de er både grove, racistiske og politisk ukorrekte. Læs også vores andre grove jokes som døde baby jokes eller om blondiner. Racistiske jokes - Lige meget hvilken hud farve, tro eller holdning du har så findes jokes om alt og alle. Læs og grin over de sjove racistiske jokes her. Da han kom tilbage, råbte han: Da han så igen kom tilbage, råbte han:

 

LÆRER JOKES Skole jokes - sjove vittigheder fra skolegеrden

 

Har du et avisabonnement, men mangler brugernavn og adgangskode? Vi har opdateret vore systemer og øget sikkerheden. Elsker du jokes, vittigheder, vitser, citater og gåder så er du kommer det rigtige sted. Her finder du kvalitets underholdning til dig og dem du holde af. For at lære at regne. “Jeg fryser” “Så gå hen i hjørnet, der er 90 grader.” Hvorfor holdt lyset op med at lyse når elefanten satte sig på lygten? Batteriet blev fladt. "Jens, du har de samme fejl i diktat som din sidemand, hvordan kan det være?" Jens: "Tja, vi har jo den samme lærer " Hørt i skolen: "Rør det sig er det biologi. Elsker du sjove jokes, vittigheder, vitser, gåder og citater så er du kommet til det rette sted. De sjove jokes hjemmesiden er spækket med nogle af de lærer jokes der findes. Her vil du finde de bedste jokes i mest eftertragtede kategorier, nemt og overskueligt for joke.

For at lære at regne. “Jeg fryser” “Så gå hen i hjørnet, der er 90 grader.” Hvorfor holdt lyset op med at lyse når elefanten satte sig på lygten? Batteriet blev fladt. "Jens, du har de samme fejl i diktat som din sidemand, hvordan kan det være?" Jens: "Tja, vi har jo den samme lærer " Hørt i skolen: "Rør det sig er det biologi. Psykologieksperiement. En ny lærer i Lille Per's klasse ville Hvad har i lært i skolen idag? Århusiansk skoleudflugt. En århusiansk lærer skulle på udflugt. Jokes about Beer. Q: What is a man's idea of a balanced diet? A: A Budweiser in each hand! Q: What did the bartender say after Charles Dickens ordered a martini? Nongle lærer jokes enjoy. Forfatteren har bedømt denne movella som gul, hvilket betyder at det er upassende for brugere under 13 år. Sjove vittigheder i kategorien I skolen, side 1 af 8.


Læsernes sjoveste vitser lærer jokes


Kom lige i tanke om at jeg godt ville have en tråd med dårlige jokes Skole lærer siger:Ole, kan du fortælle mig hvilken fugl, der bygger sin. aug Det var lærlingen første da på jobbet og chefen for det lille supermarked skulle lære fra sig. Lærlingen blev bedt om hele tid at lytte til hvad. Kom lige i tanke om at jeg godt ville have en tråd med dårlige jokes som er så dårlige at man ikke kan lade være med at grine: Har selv et par stykker i ærmet ; Have Fun..

Velkommen til kategorien far jokes. Jeg har lagt mærke til at mange aviser og de sociale medier altid bringer artikler op på fars dag som ligger den 5. Det er jo ikke fordi fædrene fortæller joke lærer jokes lige lærer den dag. Sjove jokes, vitser, vittigheder og citater

Læs dine favorit dårlige jokes / dårlige vittigheder lige her. Vi har udvalgt 20 af de aller bedste dårlige jokes, som nærmer sig at være platte. Dårlige jokes er en.

  • Lærer jokes sprængt blodåre i hånden
  • Dårlige jokes lærer jokes
  • Vi er på ingen måder racistiske og står ikke ind for racisme. Lærer jokes ment for sjovt, og opfordre ikke til racistiske handlinger ej heller tanker.

It just works a little more slowly than Dr. Perricone suggested. How Much Weight Can You Really Expect To Lose. Perricone was exaggerating, what s the real truth about green tea and weight loss.

min penis skuller huden Hvad vil du så, når du er gået ud af skolen.

Du er sandelig en god søn. Hvad laver så din far. Hvad er en hjerne?

32 vittigheder i kategorien Skolen sorteret med den nyeste øverst. Skyerne, Hvorfor går skyerne i skole? Det er fordi de skal lære at regne. Hvad er forskellen på en myg og en lærer? Myggen er kun Lille Kasper til læreren: Hvorfor trives Tarzan bedst blandt lærerne? Læreren: Fordi han er jo.

 

Dårlige sjove jokes ;) Lærer jokes Andre læser også

 

Den nye skoleinspektør blev på sin første arbejdsdag så irriteret over den larm børnene lavede i et klasselokale, at han vredt åbnede døren og hev fat i den højeste pige i klassen, der råbte så højt, at hun overdøvede alle de andre. Han slæbte hende med på kontoret, satte hende i skammekrogen og bad hende holde mund.

10 Ting Du IKKE Skal Sige Til Din Lærer!


Lærer jokes Den nye skoleinspektør blev på sin første arbejdsdag så irriteret over den larm børnene lavede i et klasselokale, at han vredt åbnede døren og hev fat i den højeste pige i klassen, der råbte så højt, at hun overdøvede alle de andre. Han slæbte hende med på kontoret, satte hende i skammekrogen og bad hende holde mund. Mest læste

  • slibning af frisørsakse
  • rigtig historie om moby dick

Lærer jokes
Rated 4/5 based on 72 reviews

Beer jokes. 35 jokes about beer. How many men does it take to open a beer? None. It should be opened by the time she brings it. 26 → Joke. Two frat boys were stranded at sea in a life boat. On the 4th day, a mermaid came up out of the water and offered them one wish to save their lives. Neger jokes - Dem finder du har, de er både grove, racistiske og politisk ukorrekte. Læs også vores andre grove jokes som døde baby jokes eller om blondiner.

In 2009 the Cochrane Library published a review of 51 studies that included a total of more than 1. 6 million participants.
Copyright © Legal Disclaimer: Dette websted kan bruge affilierede links til forskellige virksomheder. Denne hjemmeside fungerer uafhængigt og er fuldt ansvarlig for indholdet. Kontakt venligst tro4for@gmail.com for spørgsmål om dette websted. Lærer jokes hasge.bliveenmand.com